Інгредієнти:
Білий шоколад - 200 г
Вершки 20% жирності - 150 г
Натуральний несолодкий йогурт без додатків - 250 г
Мандарини без кісточок - 6-7 шт.
Приготування:
В невелику каструлю викласти поламаний шоколад, влити вершки. Поставити на маленький вогонь і, помішуючи, повністю розтопити шоколад. До кипіння суміш доводит
... Читати далі »
Інгредієнти:
морозиво: 500 г
молоко: 1 склянка
лікер вершковий : 200 мл
йогурт: 125 г
банан: 1 шт
шоколад для оздоблення
Спосіб приготува
... Читати далі »
Інгредієнти:
1,5 л води
1 склянка цукру
1/8 ч.л. солі
1/2 склянки свіжого лимонного соку
Спосіб приготування лимонаду:
У каструлі змішайте воду, цукор і сіль. Доведіть до кипіння і продовжу
... Читати далі »
СКЛАДОВІ
Рис 200 г
Мак 100 г
Волоські горіхи 50 г
Родзинки 50 г
Мед (або цукор) 120 г
Сіль за смаком
Узвар (або кип'ячена вода) 100-200 мл
Вода 600 мл
Як приготувати кутю із рису з маком
Мак миємо та заливаємо окропом на 1 годину, потім зливаємо воду, розтираємо мак дочиста в ступці то
... Читати далі »
За традицією, готують 12 різдвяних страв.
Зазвичай, попередній етап підготовки до будь-якого свята передбачає підбір рецептів та продуктів, але не у випадку зі Святою вечерею перед Різдвом. Тут головне – підготуватися морально, приступити до дійства з чистими помислами та у стані душевної рівноваги. Тому варто заздале
... Читати далі »