|
Четвер, 12.12.2024, 01:02 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 8 » Іспанський пиріг з тунця
14:16 Іспанський пиріг з тунця |
Інгредієнти:
1 середня цибулина
1 невеликий солодкий перець
3 середніх помідора (свіжих або консервованих у власному соку)
1 банка тунця у власному соку
1 круто зварене яйце
200 г дріжджового листкового тіста
олія
сіль, чорний мелений перець
молоко або жовток для змазування тіста
Приготування:
Нарізаємо цибулю, яйце, перець і помідори кубиками (консервовані - розминаємо виделкою з невеликою кількістю соку).
З тунця максимально зливаємо рідину.
Розігріваємо в сковороді трохи рослинного масла.
Викладаємо цибулю і перець, обсмажуємо до м'якості, помішуючи.
Додаємо в сковороду помідори, тушкуємо все разом, поки рідина не випарується.
Викладаємо до овочів тунець, перемішуємо.
Солимо і перчимо до смаку.
Вимикаємо вогонь, додаємо варене яйце, перемішуємо.
Тісто розрізаємо на два прямокутника розміром приблизно 15х25 см.
Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Застеляємо деко пергаментом, викладаємо на нього один з прямокутників, наколюємо виделкою в декількох місцях.
Розподіляємо по тесті начинку, залишаючи по краях по 1 см.
Накриваємо другим прямокутником теста, защипуємо краї за допомогою вилки.
Наколюємо верх вилкою в декількох місцях.
Гострим ножем розмічаємо на тісті майбутні шматочки.
Змащуємо верх жовтком або молоком.
Випікаємо пиріг з тунцем при температурі 180 градусів близько 30 хвилин або поки верх не стане золотистим.
|
Категорія: Випічка |
Переглядів: 210 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|