|
Понеділок, 06.05.2024, 23:02 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 8 » Медальйони з індички з вишневим соусом
14:13 Медальйони з індички з вишневим соусом |
Інгредієнти:
Медальйони з індички - 500 г
Олія соняшникова - 30 мл
Вино червоне - 100 мл
Вишня - 100 г
Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Цукор - 1 ч. л.
Крохмаль - 1 ч. л.
Гомілку індички, порізану на медальйони, помити, злегка висушити. Посолити й поперчити за смаком.
[b]Приготування:[/b]
На гарячу сковороду налити соняшникову олію й покласти м'ясо.
Обсмажити до рум'яної скоринки з обох боків. Потім скласти в каструлю, налити трохи води й тушкувати індичку до готовності. Якщо м'ясо молоде, то на це піде ще 20 хвилин.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 200 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|