КУТЯ ІЗ РИСУ З МАКОМ - 5 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 09:27
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 5 » КУТЯ ІЗ РИСУ З МАКОМ
17:24
КУТЯ ІЗ РИСУ З МАКОМ
 
СКЛАДОВІ Рис 200 г Мак 100 г Волоські горіхи 50 г Родзинки 50 г Мед (або цукор) 120 г Сіль за смаком Узвар (або кип'ячена вода) 100-200 мл Вода 600 мл
Як приготувати кутю із рису з маком Мак миємо та заливаємо окропом на 1 годину, потім зливаємо воду, розтираємо мак дочиста в ступці товкачиком або комбайном. Родзинки миємо та заливаємо окропом на 30 хвилин. Горіхи подрібнюємо та трохи підсушуємо на пательні або в духовці. Рис перебираємо, миємо, заливаємо водою, доводимо до кипіння і промиваємо холодною водою. Потім рис знову заливаємо водою і варимо на повільному вогні до готовності 15-20 хвилин. У процесі варіння додаємо трохи цукру, щоб рис не розварився. Зливаємо воду. Мед розводимо узваром або кип’яченою водою. Змішуємо зварений рис, родзинки, горіхи, мед і солимо за смаком. Якщо кутя виявиться густою, можна додати ще узвару або кип’яченої води.
Категорія: Пісні страви | Переглядів: 168 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт