|
Четвер, 21.11.2024, 21:19 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 5 » Мандарини в білому шоколаді
18:44 Мандарини в білому шоколаді |
Інгредієнти:
Білий шоколад - 200 г
Вершки 20% жирності - 150 г
Натуральний несолодкий йогурт без додатків - 250 г
Мандарини без кісточок - 6-7 шт.
Приготування:
В невелику каструлю викласти поламаний шоколад, влити вершки. Поставити на маленький вогонь і, помішуючи, повністю розтопити шоколад. До кипіння суміш доводити не потрібно.
Додаємо йогурт до шоколаду.
Розтоплений шоколад та вершки повністю вистудити. Додати несолодкий натуральний йогурт.
І перемішати вінчиком до однорідності. Готовий крем помістити на 1-2 год. в холодильник, щоб він схопився.
Дольки мандаринів слід очистити від прожилок. Десертний посуд почергово заповнити кремом і дольками мандаринів.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 199 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|