|
Неділя, 24.11.2024, 11:16 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 5 » Капусняк
|
200 г підчеревина,
300 г сирої капусти,
300 г квашеної капусти,
4 картоплини,
2 помідори,
1 морква,
1 цибулина,
2 зубки часнику,
зелень (кріп, петрушка),
100 г пшона,
2 лаврові листки,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком,
2 л бульйону
Капусняк − приготування:
Підчеревину поріж кубиками. Дрібно поріж цибулю. Моркву потри на крупній тертці. Картоплю поріж скибочками. Свіжу капусту нашаткуй. Помідори поріж кубиками. Часник пропустити через часничницю. Подрібни зелень. Гарненько промий пшоно.
Обсмаж підчеревину на розігрітій сковороді 5 хвилин, щоб виділився жир. Потім додай цибулю, моркву і готуй іще 5-7 хвилин, періодично помішуючи.
Додай на сковороду квашену капусту, помідори, 1 склянку бульйону і тушкуй під кришкою на середньому вогні 15-20 хвилин.
Скип'яти бульйон, додай у нього пшоно, картоплю, лавровий лист і провари 15 хвилин. Потім поклади сиру капусту і готуй іще 10 хвилин.
Додай у капусняк тушковані овочі і вари ще 10 хвилин. Наприкінці посоли, поперчи і додай часник і зелень.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 167 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|