|
П`ятниця, 31.01.2025, 05:54 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 8 » Печінковий торт
|
Інгредієнти:
0,5 кг печінки,
5 яєць,
7-10 ст. ложки муки,
5 цибулин,
майонез – 200г (1 банка),
олія,
часник,
твердий сир,
сіль,
перець.
Спосіб приготування:
Печінку перемолоти на м’ясорубці, додати яйце, муку.
5 цибулин просмажити на маслі, половину додати до тіста, посолити, поперчити і спекти бліни на олії.
Начинка: майонез змішати з рештою цибулі, змастити бліни, додати трохи часнику, зверху потерти твердим сиром і жовтком.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 215 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|