Холодець з курки - 8 Листопада 2020 - Кулінарні рецепти
Середа, 08.05.2024, 15:14
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Листопад » 8 » Холодець з курки
11:36
Холодець з курки
 Холодець з курки Холодець це традиційне блюдо східної і західної європейської кухні, його готують в Росії на Україні, в Польщі, Німеччині та багатьох інших країнах. Це страва дуже ситна, насичена жирами, і ми пропонуємо вашій увазі менш калорійний варіант цієї страви – Холодець з курки! Інгредієнти для приготування холодцю з курки: Курка – 1 штука вагою 2 кілограми Гомілка куряча – 0,5 кілограм Цибуля ріпчаста – 1 – 2 штуки Морква – 2 штуки Лист лавра – 2 – 4 штуки Перець чорний горошком – 7 – 8 штук Перець духмяний – 3 – 4 штуки Часник – 1 головка або за смаком Для оформлення: Яйце куряче (зварене в круту) – 4 – 5 штук Кінза – 3 – 4 гілки Інвентар: Ніж – 2 штуки Обробна дошка – 2 штуки Глибока каструля з кришкою Плита Шумівка Паперові кухонні рушники Тарілка – 5 штук Глибока тарілка Часничниця Кухонний рушник Сито з дрібною сіткою Глибока миска Форма з кришкою – скільки знадобитися Ополоник Холодильник
Категорія: Закуски | Переглядів: 172 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт