|
П`ятниця, 31.01.2025, 05:30 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 8 » Холодець з курки
|
Холодець з курки
Холодець це традиційне блюдо східної і західної європейської кухні, його готують в Росії на Україні, в Польщі, Німеччині та багатьох інших країнах. Це страва дуже ситна, насичена жирами, і ми пропонуємо вашій увазі менш калорійний варіант цієї страви – Холодець з курки!
Інгредієнти для приготування холодцю з курки:
Курка – 1 штука вагою 2 кілограми
Гомілка куряча – 0,5 кілограм
Цибуля ріпчаста – 1 – 2 штуки
Морква – 2 штуки
Лист лавра – 2 – 4 штуки
Перець чорний горошком – 7 – 8 штук
Перець духмяний – 3 – 4 штуки
Часник – 1 головка або за смаком
Для оформлення:
Яйце куряче (зварене в круту) – 4 – 5 штук
Кінза – 3 – 4 гілки
Інвентар:
Ніж – 2 штуки
Обробна дошка – 2 штуки
Глибока каструля з кришкою
Плита
Шумівка
Паперові кухонні рушники
Тарілка – 5 штук
Глибока тарілка
Часничниця
Кухонний рушник
Сито з дрібною сіткою
Глибока миска
Форма з кришкою – скільки знадобитися
Ополоник
Холодильник
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 206 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|