|
П`ятниця, 31.01.2025, 05:25 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 8 » Рулетики з баклажанів
11:40 Рулетики з баклажанів |
Інгредієнти:
Середні баклажани – 3 шт,
М’ясний фарш – 200 г,
Морква – 1 шт,
Часник – 5 зубчиків,
Грецькі горіхи – 1/2 склянки,
Суміш прянощів Хмелі-сунелі – 0,5 ч ложки,
Кінза або петрушка,
Майонез,
Олія.
Спосіб приготування:
Баклажани помити, нарізати уздовж на пластини, посолити.
Поставити під гніт, щоб стекла гіркота. (Гніт — важкий предмет, що кладеться на що-небудь для постійного тиснення.)
Підсмажити фарш на олії.
Окремо натерти моркву на тертці і також підсмажити.
Дрібно нарізати горіхи та розтолочити.
Змішати фарш, моркву, пропущений через часникодавку часник, горіхи, дрібно нарізану зелень і хмелі-сунелі.
Додати майонез, посолити за смаком та добре перемішати.
Баклажани віджати, обсмажити на олії та вишушити на серветках.
Отриману начинку намастити на скибочки баклажанів і завернути в рулетики.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 203 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|