|
П`ятниця, 31.01.2025, 05:50 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 8 » Суп з квасолею
|
Інгредієнти:
Оливкова олія – 2 ст. ложки,
Середня морква – 2 шт, подрібнена,
Селера – 2 стебла, нарізані скибочками,
Середня цибуля – 1 шт, дрібно нарізана,
Томатна паста- 1/4 склянки,
Зубчики часнику – 3 шт, пордібнені пресом,
Кмин – 1,5 ч ложки,
Паприка – 1 ч ложки,
Овочевий або курячий бульйон – 750 мл (з низьким вмістом натрію),
Квасоля – 3 склянки,
Кукурудза – 1 склянка,
Авокадо – нарізати на шматочки,
Листя кінзи – для подачі.
Спосіб приготування:
У сотейнику нагрівайте олію на середній температурі. Додайте моркву, селеру і цибулю. Готуйте від 6 до 8 хвилин або до коричневого кольору, періодично помішуючи. Додайте томатну пасту, часник, кмин і паприку. Готуйте, помішуючи, від 1 до 2 хвилин або поки часник не стане золотистим і томатна паста не підрум’яниться. Додайте 1/2 склянки бульйону.
Перенесіть вміст сковороди в каструлю разом з квасолею, кукурудзою та бульйоном, що залишився. Накрийте кришкою і готуйте на високій – 4 години або низькій температурі протягом 6 годин. Подавати з авокадо та кінзою.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 232 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 4.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|