Інгредієнти: язик яловичий відварний — 1 кг печериці — 300 г сир твердий — 100 г чорнослив — 50 г волоські горіхи— 50 г майонез — 2 ст. л. часник — 2 зубчики масло вершкове — 20 г сіль, перець і зелень (кріп, петрушка чи зелена цибуля) — за смако
... Читати далі »
ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ
Куряче філе — 500 г
Плавлений сир — 200 г
Картопля — 400 г
Цибуля — 150 г
Морква — 180 г
Вершкове масло — за смаком
Сіль — за смаком
Перець чорний молотий — за смаком
Зелень — за смаком
Лавровий лист — 3 штуки
Грінки — за смаком
Чорний перець горошком — 2 штуки
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
У каструлю
... Читати далі »
Лісові гриби в сметанному соусі
- Маслюки (можна будь-які лісові) - 500 г
- Цибуля - 2 шт.
- Сметана - 250 мл
- Вершкове масло - 70 г
- Борошно - 2 ст.л.
- Вода - 2 ст.л.
- Рослинна олія - 3 ст.л.
- Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Гриби попередньо замочити в холодній воді. Перебрати їх від сміття і про
... Читати далі »
складові:
100 г фаршу
100 г борошна
Ложка рослинної олії
яйце
зубок часнику
помідор
Перець, сіль
За назвою ви вже здогадалися, що рецепт цього економного страви також родом з Італії. Багато італійців люблять готувати яєчну локшину в домашніх умовах.
Борошно для локшини бажано брати з пшениці твердих сортів. Гарненько
... Читати далі »
складові:
500 г квасолі (червоною)
1 морква
1 середня цибулина (бажано, червона)
2 ложки рослинної олії
Ложка томатної пасти
Перець, сіль
Навіть прості і економні страви на кожен день повинні бути корисними і поживними. Червона квасоля багата білками, мінералами, містить вітаміни і клітковину. Рецепт смачного і бюджет
... Читати далі »
Поки всі вдома: 3 прості рецепти, які стануть у пригоді під час карантину
21 БЕРЕЗНЯ 2020
«Приготування їжі — один з найкращих способів відвернути увагу від тривожних новин і емоційно перезавантажитися, — впевнена Олена Сагун, авторка блогу www.editorsandbeauty.com. — Беріть на замітку три нескладні рецепти страв, як
... Читати далі »