|
П`ятниця, 07.02.2025, 06:20 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 12 » Рецепт сирного супу по-французьки з куркою
18:08 Рецепт сирного супу по-французьки з куркою |
ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ
Куряче філе — 500 г
Плавлений сир — 200 г
Картопля — 400 г
Цибуля — 150 г
Морква — 180 г
Вершкове масло — за смаком
Сіль — за смаком
Перець чорний молотий — за смаком
Зелень — за смаком
Лавровий лист — 3 штуки
Грінки — за смаком
Чорний перець горошком — 2 штуки
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
У каструлю на 3 літри покласти м’ясо і налити води. Як тільки бульйон почне кипіти, додати 1 чайну ложку солі, пару горошків запашного перцю і чорного, 2-3 листочка лаврового листа. Варити від моменту закипання 20 хвилин. Потім м’ясо вийняти.
Картоплю почистити і нарізати кубиками. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. М’ясо порізати невеликими шматочками. Плавлений сир (якщо у вигляді брусочки) натерти на тертці або порізати кубиками.
У киплячий бульйон додати картоплю. З моменту закипання 5-7 хвилин.
У цей час зробити слабку зажарку на вершковому олії. Спочатку покласти цибулю, потім моркву. Злегка посолити і поперчити. Готову зажарку додати в суп і варити ще 5-7 хвилин.
Потім додати порізане м’ясо. Варити 3-4 хвилини, додати плавлений сир, гарненько завадити і вимкнути вогонь.
Перед подачею посипати зеленню. За бажанням подавати з грінками.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 232 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|