![](/.s/t/862/1.gif) |
Субота, 08.02.2025, 07:42 Вітаю Вас Гість
Головна » 2019 » Травень » 6 » Сирний суп
|
Інгредієнти: Печериці - 5-7 шт. Сирки - 2шт. Брокколі - 200 г Картопля - 1-2 шт. Морква - 1 шт. Сіль, рослинне масло для обсмажування Приготування: 1. Печериці нарізаємо. Обсмажуємо хвилин 5-10. Морквину тремо на тертці і теж обсмажуємо. 2. Брокколі по суцвіттям поділяємо, на шматочки дрібніші. 3. Можна брати свіжу брокколі (в сезон), можна скористатися і замороженої. 4. У такому випадку перед приготуванням сирного супу брокколі злегка розморозити, інакше буде складно різати. 5. Картоплю ріжемо. У киплячу воду додаємо всі інгредієнти, солимо і варимо протягом 10 хвилин. ем часом натираємо сирки на крупну тертку. І додаємо в суп. 6. Варимо ще 5 хвилин, поки сирки не розійдуться. Посипаємо сушеним кропом (при бажанні) і даємо потомитися супчику ще пару хвилин. Подаємо сирний суп з сухариками або грінками. Смачного!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 334 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|