Язик по-боярськи - 13 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Субота, 04.05.2024, 12:15
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 13 » Язик по-боярськи
18:42
Язик по-боярськи
 

Інгредієнти: язик яловичий відварний — 1 кг печериці — 300 г сир твердий — 100 г чорнослив — 50 г волоські горіхи— 50 г майонез — 2 ст. л. часник — 2 зубчики масло вершкове — 20 г сіль, перець і зелень (кріп, петрушка чи зелена цибуля) — за смаком

Приготування:

Промиваємо язик і замочуємо у холодній воді на 30 хв. Після цього відварюємо протягом 2-4 годин у воді зі спеціями, а тоді - опускаємо в холодну воду і знімаємо шкірку. Дрібно нарізані гриби обсмажуємо до рум'яності на попередньо розігрітій у сковороді олії. Охолоджуємо. Чорнослив на кілька хвилин заливаємо окропом і нарізаємо дрібними кубиками. Змішуємо його з грибами, подрібненим часником, посіченою зеленню, подрібненими горіхами, майонезом, сіллю і перцем. Язик нарізаємо тонкими скибочками, викладаємо на тарілку, зверху кладемо начинку і присипаємо її тертим сиром. Прикрашаємо зеленню.

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 160 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт