|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:16 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 13 » Язик по-боярськи
|
Інгредієнти: язик яловичий відварний — 1 кг печериці — 300 г сир твердий — 100 г чорнослив — 50 г волоські горіхи— 50 г майонез — 2 ст. л. часник — 2 зубчики масло вершкове — 20 г сіль, перець і зелень (кріп, петрушка чи зелена цибуля) — за смаком
Приготування:
Промиваємо язик і замочуємо у холодній воді на 30 хв. Після цього відварюємо протягом 2-4 годин у воді зі спеціями, а тоді - опускаємо в холодну воду і знімаємо шкірку. Дрібно нарізані гриби обсмажуємо до рум'яності на попередньо розігрітій у сковороді олії. Охолоджуємо. Чорнослив на кілька хвилин заливаємо окропом і нарізаємо дрібними кубиками. Змішуємо його з грибами, подрібненим часником, посіченою зеленню, подрібненими горіхами, майонезом, сіллю і перцем. Язик нарізаємо тонкими скибочками, викладаємо на тарілку, зверху кладемо начинку і присипаємо її тертим сиром. Прикрашаємо зеленню.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 190 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|