![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 09:18 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 15 » ТРАДИЦІЙНИЙ ТОСКАНСЬКИЙ СУП З КВАСОЛЕЮ
11:32 ТРАДИЦІЙНИЙ ТОСКАНСЬКИЙ СУП З КВАСОЛЕЮ |
складові:
500 г квасолі (червоною)
1 морква
1 середня цибулина (бажано, червона)
2 ложки рослинної олії
Ложка томатної пасти
Перець, сіль
Навіть прості і економні страви на кожен день повинні бути корисними і поживними. Червона квасоля багата білками, мінералами, містить вітаміни і клітковину. Рецепт смачного і бюджетного супу італійського походження вкрай простий.
Залийте окропом квасоля і залиште хвилин на 10-15, потім ставте варити. Через 45 хвилин додайте очищену морквину і цибулину, залиште варитися 15-20 хвилин. Тут важливо вгадати, щоб всі інгредієнти дійшли до готовності одночасно. Додайте рослинне масло і томатну пасту, після варіть ще хвилин 20. Посоліть, поперчіть.
Ополоником відміряйте приблизно третю частину супу з гущею, помістіть в блендер і дрібно перемеліть. Отриману суміш засипте назад в каструлю, до основної маси, доведіть до кипіння. Антикризовий живильний суп готовий.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 234 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|