|
П`ятниця, 07.02.2025, 09:16 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 15 » ТАЛЬЯТЕЛЛЕ З М’ЯСНИМ СОУСОМ
11:34 ТАЛЬЯТЕЛЛЕ З М’ЯСНИМ СОУСОМ |
складові:
100 г фаршу
100 г борошна
Ложка рослинної олії
яйце
зубок часнику
помідор
Перець, сіль
За назвою ви вже здогадалися, що рецепт цього економного страви також родом з Італії. Багато італійців люблять готувати яєчну локшину в домашніх умовах.
Борошно для локшини бажано брати з пшениці твердих сортів. Гарненько замісіть її з яйцем і тоненько розкачати. Потім слід нарізати отриманий корж вузькими смужками, шириною приблизно 0,8 см. Довжина – приблизно 10 см, особливих вимог до неї немає. Розкладіть смужки і дайте їм підсохнути хвилин 20, потім варіть, як звичайні макарони.
Поки вариться локшина, можна зайнятися підготовкою соусу. Злегка обсмажте часник на розігрітій олії (в ідеалі – оливковій, але зійде any). Це додасть страві додатковий аромат, але якщо ви – не великий любитель часнику, можна цей етап пропустити. Це ж стосується і інших рецептів, де він згадується.
Тепер приберіть часник і викладіть на сковорідку фарш, рівномірно розподіливши його по всій площі. Додайте трохи солі, перцю і тушкуйте, регулярно помішуючи. Через 5 хвилин додайте очищений і натертий помідор, продовжуйте тушкувати ще хвилин 5.
Зливаєте воду з приготовленою за цей час локшини, виливаєте в неї соус, гарненько перемішують. Все, італійське економне страва готова.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 239 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|