|
Неділя, 24.11.2024, 10:04 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 7 » Чілі кон карне
|
Інгредієнти:
яловичина - 500 г
помідори у власному соці - 500 г чи свіжі - 600 г
темна консервована квасоля - 400 г
ріпчаста цибуля - 150 г
часник - 2 зубчики
болгарський перець - 200 г
перець чілі - 1-2 шт
спеції: червоний пекучий мелений перець, орегано, зіра - по одній ч. л. або за смаком
рослинна олія для смаження
сіль, цукор за смаком
Цибулю очистити і порізати кубиками.
Перець чілі, очищений від насіння і часник подрібнити ножем.
Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і порізати короткою соломкою.
М’ясо очистити від плівок і нарізати невеликими кубиками або пропустити через м’ясорубку.
Цибулю та часник трошки обсмажити до прозорого стану.
Потім викласти м’ясо і смажити на великому вогні, час від часу помішуючи, приблизно 15 хв.
До обсмаженого м’яса додати болгарський перець, перець чілі і спеції (орегано, зіра, гострий перець). Посолити, перемішати і смажити 5 хв.
Після цього додати подрібнені помідори (без шкірки) і, щоб зробити страву рідшою, трохи води (я додала 100 мл). Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні приблизно 40 хв. (до м’якості м’яса).
Страву при потребі досолити, додати дрібку цукру, квасолю (без рідини), перемішати і тушкувати все разом ще 5-10 хв.
До страви додати порізану зелень петрушки і відставити з вогню. Чілі кон карне готове.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 193 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|