|
Середа, 18.12.2024, 08:33 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 7 » Маршмеллоу
|
Інгредієнти:
желатину - 8 шт
вода - 340 мл
цукор - 600 г
кукурудзяний сироп - 1 1/4 чашки
сіль – 1 щіпка
ванільний екстракт – 2 чайні ложки
цукрова пудра - 300 г
соняшникова олія для змащування форми
Спосіб приготування:
1. Змастити скляну форму соняшниковою олією і обкласти фольгою. Змастити фольгу маслом. Розмочити желатин в половині води в мисці для міксера.
2. Покласти в каструлю цукор, кукурудзяний сироп, сіль і решту води і кип'ятити 8 хвилин.
3. Міксером на повільній швидкості збити желатин, акуратно додаючи в нього гарячу рідину, поки суміш не почне загусати. Додати ваніль і перелити у підготовлену форму. Розрівняти зверху і залишити, не накриваючи, в прохолодному місці (але не в холодильнику) на 12 годин.
4. Просіяти цукрову пудру на поверхню маршмеллоу і в той же час посипати нею дошку. Перевернути на дошку маршмеллоу і занурюючи гострий ніж в масло, порізати на будь-які фігурки за бажанням.
5. Обваляти в цукровій пудрі готові солодощі і зберігати в щільно закритому контейнері до споживання.
|
Категорія: Для Дітей |
Переглядів: 221 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|