|
Середа, 08.05.2024, 08:45 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 12 » Бутерброди з трісковою печінкою
19:56 Бутерброди з трісковою печінкою |
Інгредієнти:
1 банка тріскової печінки,
2 жовтки,
100 г масла;
лимонний сік,
гірчиця,
зелень за смаком.
Спосіб приготування:
Консервовану тріскову печінку й жовтки крутих яєць пропустити крізь м’ясорубку, заправити лимонним соком (або розведеною лимонною кислотою), гірчицею, і рубаною петрушкою.
Покласти на скибочки батона.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 164 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|