Печінковий торт - 12 Листопада 2020 - Кулінарні рецепти
Середа, 08.05.2024, 09:59
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Листопад » 12 » Печінковий торт
19:43
Печінковий торт
 Інгредієнти: 0,5 кг печінки, 5 яєць, 7-10 ст. ложки муки, 5 цибулин, майонез – 200г (1 банка), олія, часник, твердий сир, сіль, перець. Спосіб приготування: Печінку перемолоти на м’ясорубці, додати яйце, муку. 5 цибулин просмажити на маслі, половину додати до тіста, посолити, поперчити і спекти бліни на олії. Начинка: майонез змішати з рештою цибулі, змастити бліни, додати трохи часнику, зверху потерти твердим сиром і жовтком.
Категорія: Закуски | Переглядів: 180 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт