4 яйця; 4 ст. л. молока; 100 г сиру; 50 г копченої ковбаси; 2 помідори; пір’я зеленої цибулі; кріп; соняшникова рафінована олія; сіль; перчик мелений чорний. Приготування: В
... Читати далі »
Склад: 2 яйця; 1/3 ст. молока; 150 г ковбаси; 1-2 часникових зубчики; за смаком зелень; 1 ст. л. олії рослинної; сіль; купаж спецій. Приготування: Отже, почнемо. У миску з високими бортиками вбиваємо яйця
... Читати далі »
Рослинна їжа являє собою джерело складних вуглеводів, вітамінів і відсутніх мінеральних речовин, які неможливо отримати з інших джерел. Спаржа по праву посідає одну з лідируючих позицій у розряді найбільш корисних для людини рослин, що вживаються в їжу в усьому світі. ... Читати далі »
Складові:
- 10 невеликих шампіньйонів або білих грибів
- 1 цибулина
- 1 пучок зеленої цибульки
- 2 яйця
- 100 г твердого сиру
- 50 г масла або маргарину
- 1/2 скл. води
- 1/2 скл. борошна
- сіль, перець за смаком
- 1 ст.л. сухарів для паніровки
Приготування
Цибулю порізати кубиками та обсмажи
... Читати далі »
Приготування
Заздалегідь приготувати форму для мармеладу. Обтягнути дно харчовою плівкою та змастити олією.
Збити полуницю в блендері до однорідног
... Читати далі »