Неділя, 25.06.2017, 11:52
Вітаю Вас Гість


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 64 65 »
Пісні млинці з начинкою
 Борошно вищого сорту – 1,5 чайної чашки Вода – 2 чайні чашки Активовані дріжджі – 1 чайна ложка Цукор – 1 столова ложка Сіль – 1/2 чайної ложки Рослинна олія – 2 столові ложки Для начинки: Гречана каша (готова) – 9 столових ложок 1 середня цибулина Жменю сушених грибів Рослинна олія – 2 столові ложки Приготування: Сп ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 24 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Cупчик з пшона з часничком
 пшоно - 0,5 склянки, вода - 1,5 літра, цибуля ріпчаста - 1-2 шт, морква - 1 шт, сіль, перець, часник - 3 часточки, зелень приготування Пшоно перебрати, промити, залити водою і варити до м'якості, посолити. Цибулю дрібно порізати. Моркву потерти на крупній тертці. Спасерувати цибулю з морквою і додати в каструлю до пш ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 22 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Теплий грибний салат з помідорами
 Червона цибуля - 1 шт. Часник - 1 зубчик Зелена цибуля - 1 пучок Гриби - 400 гр Помідори черрі - 100 г Помідори - 100 г Оливкова олія - ​​2 ст.л. Рубана петрушка - 2 ст.л. Сіль, перець - за смаком Приготування: Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно посікти. Гриби розрізати на частини 4. Зелену цибулю подрібнити. ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 30 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Тюря томатна (без олії)
 Томатний сік - 1 літр Хліб житній - 3/4 склянки Корінь селери - 1/2 склянки Часник - 1/2 головки Коріандр - 1 чайна ложка Сіль - 1 + 1/2 чайної ложки Петрушка Приготування: Свіжий житній хліб порізати дрібними кубиками. Коріандр і часник розтерти з сіллю. Корінь селери протерти на дрібній тертці. Змішати всі складові ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 19 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Халва домашня
 400 г арахісу, 1 ст. цукру, 5 ст.л. соняшникової олії (без запаху), 5 десертних ложок води, 1 ст.ложку (без верху) борошна. Приготування рецепту: Арахіс підсушити, обсмажити, трохи потерти руками і здути шкарлупку. Пропустити через м'ясорубку. 1 склянка цукрового піску, 5 ст.ложок соняшникової олії (без запаху), 5 де ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 24 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Сардини по-португальськи в духовці
 -10 Штук сардин -2 Зубки часнику (дрібно покришити) -1 помідор -6 Ст.л. оливкової олії -1 ч.л. оцету -чорний перець Приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Сардини почистити, вимити, присипати крупною сіллю і відставити на 30 хвилин. Оливкову олію змішати з оцтом, часником і порізаними помідорами і перцем. У бл ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 24 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Крабово-огірковий салат
 Склад продуктів: Огірок - 2 шт Салат - 2 пучки Крабові палички - 200 г Сир - 100 г Білий хліб - 3 скибочки Майонез - ½ ск. Каррі - 1 ч. л. Спосіб приготування: 1. Білий хліб нарізати маленькими кубиками і підсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. 2. Крабові палички і сир нарізати маленькими прямокутни ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 20 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
САЛАТ З ЧІПСАМИ ІЗ ЛАВАША
 Склад продуктів: Лаваш - ½ шт. Олія - 3 ст. л. Часник - 2 зубки Листя салату або пекінської капусти Помідор - 2 шт. Огірок - 2 шт. Огірок - 2 шт. Курячі грудинки - 1 шт. Кедрові або волоські горіхи - 1 жменя Заправка на смак Сіль Перець Спосбі приготування: 1. Тонкий лаваш змастити сумішшю з олії, часнику, солі ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 21 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ
 Склад продуктів: Кабачок - 1 шт Борошно - 50 г Сіль Чорний перець Олія - 2 ст.л. Сметана Спосіб приготування: 1. Кабачок натерти на грубій тертці, віджати зайву воду. Змішати з борошном, сіллю і перецем, ретельно перемішати. 2. Викладати на розігріту сковороду з олією ложкою оладки. Обсмажити з двох боків. 3. Пода ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 19 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
КОТЛЕТИ У БЕКОНІ
 Інгредієнти: яловичина 250-300 г свинина 250-300 г хліб білий 2-3 шматочки вершки або молоко (вода) цибуля ріпчаста 1 шт. яйце 1 шт. сіль, перець паніровочні сухарі бекон Приготування: Яловичину і свинину пропустити через м'ясорубку. Хліб замочити в молоці, вершках або воді, віджати і пропустити крізь м'ясорубку. ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 22 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Категорії розділу
Перші Страви [86]
Борщі,Бульйони...
Салати [102]
Олів"є,болі....
Закуски [197]
Естравагантні страви
Солодке [131]
Торти,Кекси...
Напої [74]
Коктелі,Спиртне...
Для Дітей [33]
Каші,солодке....
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
     
Сподобався сайт ?
     
     
               
     
Всего ответов: 486
     
          
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

  • Ваша реклама (ТУТ)
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт