![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 21:57 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 22 » Пудинг Єви
|
Складові: - 2-3 яблука - сік половини лимона - 50-100 г цукору - 1/2 ч. л. кориці
для бісквіта: - 100 г вершкового масла - 50-100 г цукру - 2 яйця - 170 г борошна - 1 ч. л. розпушувача - щіпка солі - 1 пачечка ванільного цукру
Приготування Духовку попередньо розігріти до 160 градусів. Яблука очистити від шкірки і серцевини. Нарізати тонкими часточками. Злегка полити лимонним соком, щоб яблука не потемніли. Збити вершкове масло, цукор і ванільний цукор. В окремій мисці змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати в масляну суміш злегка збиті яйця і 1/4 борошна. Добре перемішати. В тісто додати решту борошна і вимісити до однорідності. На дно порційних формочок або на дно форми для пирога розкласти яблука. Полити яблука лимонним соком, посипати цукром і корицею. Якщо яблука дуже кислі, тоді потрібно трохи більше цукру. Викласти тісто на яблука, рівномірно розподіляючи ножем поверхню бісквіта. Відправити в духовку на 60-85 хвилин, до золотисто-румяного кольору. Якщо температура буде вище 160 градусів, верх пудингу може тріснути, але це ніяк не вплине на смак випічки. Подавати можна як у теплому вигляді, так і в холодному.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 419 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|