|
Четвер, 25.04.2024, 09:59 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 22 » Ананасовий пляцок
|
Форма 20 на 30 см.
Складові: бісквіт: - 5 яєць - 1 скл. цукру - 5-6 ст. л. борошна - 100 г мелених горіхів - 1,5 ч. л. порошку до печива
прошарок: - 4 білки - 1 скл. цукру - 2 ст. л. крохмалю - 100 г кокосової стружки
крем: - 4 жовтки - 2-3 ст. л. цукру - 1 ст. л. борошна - 1 банка консервованих ананасів - 400 г масла
Приготування Бісквіт: жовтки відділити від білків та збити з цукром. Окремо збити білки та легенько вимішати ложкою зверху вниз зі збитими жовтками (додавати білки не всі одразу, а порціями за 3-4 прийоми). Додати борошно та порошок до печива і легенько перемішати ложкою. Додати мелені горіхи і теж легенько перемішати. Випекти 2 коржі.
Прошарок: білки збити до пишності, потрохи підсипати цукор та продовжувати збивати до утворення стійких піків. Далі додати крохмаль та легенько вимішати ложкою зверху вниз. В кінці додати кокосову стружку та вимішати. Випікати на пергаментному папері при температурі 170-175°С близько 20 хв.
Крем: жовтки злегка збити з цукром, додати борошно та вимішати до однорідності. Розвести соком з банки ананасів. Поставити на маленький вогонь та, постійно помішуючи вінчиком, заварити до загустіння. Окремо збити масло та по ложці додавати заварену масу. Ананаси дрібно нарізати. Вимішати їх з кремом.
Перемащувати так: бісквіт - крем - кокосовий прошарок - крем - бісквіт - крем. Зверху обсипати кокосовою стружкою.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 612 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|