Інгредієнти (на 4 порції): Цибуля ріпчаста 50 г Кінза (зелень) 10 г Авокадо 2 шт. Перець чілі мелений 1,/2 ч.л. Сіль 1/2 ч.л. Помідор червоний 250 г Сік лайму 5 мл Час приготування: 25 хв.
1. Цибулю дрібно нарізують. 2. Цибулю перекладають у ступку і злегка розтирають з крупною сіллю та дрібно нарізаною зеленню кінзи. 3. Помідори дрібно нарізують. 4. Стиглі авокадо розрізують навпіл, виймають кісточку і виймають м'якоть. Розминають її виделкою, додають трохи лаймового соку. 5. З'єднують авокадо з цибулею та помідорами, додають чілі і перемішують. 6. Подають гуакамоле з тортільями або кукурудзяними чіпсами. 7. Можна подавати я закуску у половинках авокадо або ламу