Соуси - Кулінарні рецепти
Вівторок, 30.04.2024, 04:20
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » Соуси
« 1 2 3
Томатний соус з Італії
 

Розігріти трохи оливкової олії на дні великої каструлі, додати 1 дрібно нарізану цибулину і 3 зубчики розчавленого часнику. Смажити 7-8 хвилин. Додати 1 столову ложку орегано, 800 г нарізаних консервованих помідорів, 2 столові ложки томатної пасти і одну — цукру. Тушкувати, поки соус ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 146 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Соус "Бешамель"
 

Бешамель — це класика і підходить практично до всього. Ніжний соус можна класти в пасту, заправляти їм салат, поєднувати з рибою, морепродуктами, овочами, куркою та індичкою та іншими стравами.

У каструлю налити 2 склянки молока і підігріти (не до к ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 172 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Соус Песто по-українськи
 Як приготувати соус Песто по-українськи Горіхи підсушуємо на розігрітій пательні. Сало нарізаємо кубиком. Усі інгредієнти (крім грінок) перебиваємо в блендері до однорідної маси. Подаємо соус Песто по-українськи з грінками. Волоські горіхи 20 г Оливкова олія за смаком Редис (бадилля) 200 г Часник 2 зубчики Сало 60 ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 204 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Соус Болоньєзе
 Як приготувати соус Болоньєзе Часник дрібно подрібнюємо. У глибоку пательню наливаємо оливкову олію, потім додаємо вершкове масло і ставимо на вогонь. Помішуємо масу дерев’яною ложкою до тих пір, поки вершкове масло не розтане. Цибулю, моркву, селеру миємо під холодною проточною водою, очищуємо і сушимо, потім дрібно н ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 183 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Соус Бер Руж
 Як приготувати соус Бер Руж Несолоне охолоджене вершкове масло нарізаємо кубиками. Цибулю-шалот дрібно рубаємо. Розміщуємо оцет і вино в невелику каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо порубану цибулю-шалот. Зменшуємо вогонь і варимо вміст протягом 2 хвилин так, щоб залишилася лише 1 ст. л. рідини. Вона повинна мати с ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 195 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Соус «Цезар»
 Кількість порцій: 2

Цезар - салат досить простий у приготуванні, проте приготувати його в домашніх умовах таким же смачним, як у ресторані, досить складно. Головний секрет - це соус, який і робить салат таким смачним і, отже, популярним.

Правильно приготовлений соус - це запорука успіху всього ... Читати далі »

Добавил: Люба | Просмотров: 280 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Діп з сиру фета
 Грецькі густі соуси діпи, що зазвичай мають консистенцію густої сметани, подають до столу в окремих горщиках або тарілках, щоб кожен з гостей міг намазати на хліб той з соусів, який йому сподобається. У готові діпи також можна вмочати нарізані брусочками чи наколоті на шпажки м'ясо, морепродукти, овочі, фрукти або ж шм ... Читати далі »
Добавил: Люба | Просмотров: 267 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Лимоне різотто з фініками
 Час приготування - 50 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
рис арборіо 200 г
молоко 1 склянка
молоко згущене без цукру 250 г
масло вершкове 2 ст. ложки
цукор коричневий 3 ст. ложки
лимон 1 шт.
мускатний горіх тертий 1/2 ч. ложки
перець духмяний мелений 1/2 ... Читати далі »

Добавил: Люба | Просмотров: 248 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 5.0\1
1-9 10-18 19-26

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт