Соус "Бешамель" - 14 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 06:54
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Соус "Бешамель"
11:01
Соус "Бешамель"
 

Бешамель — це класика і підходить практично до всього. Ніжний соус можна класти в пасту, заправляти їм салат, поєднувати з рибою, морепродуктами, овочами, куркою та індичкою та іншими стравами.

У каструлю налити 2 склянки молока і підігріти (не до кипіння). У глибокій сковороді розтопити 3 столові ложки вершкового масла, додати 2 столові ложки борошна і добре розмішати. Акуратно, невеликими порціями, вливати в сковороду молоко, інтенсивно розмішуючи, щоб не утворилися грудки. Соус довести до кипіння, помішуючи і кип'ятити 1-2 хвилини. Він повинен загуснути. Посолити і при бажанні додати щіпку мускатного горіха, вимкнути вогонь.

Категорія: Соуси | Переглядів: 174 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт