Розігрійте півтори столові ложки оливкової олії в сковороді. Додайте дрібно нарізану цибулю (краще шалот, але можна звичайну) і смажте на повільному вогні, помішуючи, 7 хвилин, поки вона не стане коричневою. Додайте 2 склянки вина і 175 мл води і залиште повільно кипіти на 10 хвилин. Зміша
... Читати далі »
Ще один дуже простий і смачний соус, не вимагає метушні з плитою. Візьміть 6 столових ложок майонезу — можна навпіл зі сметаною, а якщо не любите майонез, візьміть тільки сметану. Дрібно-дрібно поріжте маринований огірок і невеликий пучок петрушки, видавіть зубчик часнику і змішайте
... Читати далі »
У каструлі змішати 200 г плавленого сиру, 10 мл рослинної олії, 200 мл вершків. Варити на середньому вогні до закипання, періодично помішуючи. Після закипання зменшити вогонь і додати за смаком приправи: базилік і чорний перець. Постійно помішуючи, поки соус не стане однорідним, додати 50
... Читати далі »
200 мл вершків 20-ти відсоткової жирності налийте в каструльку і поставте на невеликий вогонь. Додайте 1 чайну ложку білої гірчиці і 4 чайні ложки діжонської гірчиці, 2 чайні ложки меду, вичавіть сік четвертинки лайма чи лимона і розмішайте. Насіння гірчиці і коріандру прогрійте на сухій с
... Читати далі »