|
Четвер, 30.01.2025, 02:59 Вітаю Вас Гість
Головна » 2019 » Травень » 6 » Діп з сиру фета
|
Грецькі густі соуси діпи, що зазвичай мають консистенцію густої сметани, подають до столу в окремих горщиках або тарілках, щоб кожен з гостей міг намазати на хліб той з соусів, який йому сподобається. У готові діпи також можна вмочати нарізані брусочками чи наколоті на шпажки м'ясо, морепродукти, овочі, фрукти або ж шматочки підсмаженого хліба, чіпси, крекери і т. п. Інший варіант подачі - у вигляді готових закусок мезе, коли шматочки хліба намазують одним з соусів.
Інгредієнти на 4 порції сир фета 250 г цибуля ріпчаста червона 1 головка перець чилі зелений 1 шт. олія оливкова 70 г сік 1 лимона молоко 2 ст. ложки йогурт 3 ст. ложки
Приготування: Перець чилі, виклавши на деко, помістіть в духовку, розігріту до 230 °С, і запікайте, поки шкірка не почорніє.
Покладіть перець в целофановий пакет, зав'яжіть його і залиште на 30-40 хвилин. Вийнявши з пакету, очистіть перець від шкірки, розріжте вздовж і видаліть серцевину з насінням.
Сир наріжте кубиками, цибулю - кружальцями.
До запеченого перцю додайте сир, цибулю і інгредієнти, що залишилися. Подрібніть суміш блендером в однорідну масу.
При подачі викладіть діп в салатник. Подавайте його зі свіжим хлібом і оливками.
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 299 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|