Томатний соус з Італії - 14 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 06:38
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Томатний соус з Італії
11:02
Томатний соус з Італії
 

Розігріти трохи оливкової олії на дні великої каструлі, додати 1 дрібно нарізану цибулину і 3 зубчики розчавленого часнику. Смажити 7-8 хвилин. Додати 1 столову ложку орегано, 800 г нарізаних консервованих помідорів, 2 столові ложки томатної пасти і одну — цукру. Тушкувати, поки соус не загусне. Після цього додати 4 свіжих помідори, попередньо очищених від шкірки і насіння. Готовий соус приправити сіллю і перцем.

Категорія: Соуси | Переглядів: 148 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт