|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:30 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Томатний соус з Італії
11:02 Томатний соус з Італії |
Розігріти трохи оливкової олії на дні великої каструлі, додати 1 дрібно нарізану цибулину і 3 зубчики розчавленого часнику. Смажити 7-8 хвилин. Додати 1 столову ложку орегано, 800 г нарізаних консервованих помідорів, 2 столові ложки томатної пасти і одну — цукру. Тушкувати, поки соус не загусне. Після цього додати 4 свіжих помідори, попередньо очищених від шкірки і насіння. Готовий соус приправити сіллю і перцем.
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 178 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|