"Шварцвальд" - 26 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 07:03
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 26 » "Шварцвальд"
18:52
"Шварцвальд"
 

Інгредієнти:

2 склянки борошна

2 склянки цукру

¾ склянки какао

2 ч. л. соди

1 ч. л. розпушувача

1 ч. л. солі

½ склянки олії

1 склянка молока з 5 краплями лимонного соку або сироватки

1 склянка теплої води

2 великих яйця

2 ч. л. ванілі, вершкове масло для змащування форми.

 

Додатково:

 

Вишневий лікерний сироп:

½ склянки цукру

½ склянки води

¼ склянки вишневого лікеру

1/8 склянки рому або віскі (за бажанням)

 

Фростінг:

3 склянки холодних вершків для збивання (30% і вище)

¼ склянки цукрової пудри

 

Шоколадний декор:

250 г чорного шоколаду (60% какао і вище)

 

Вишня і декор:

2 ½ склянки вишні (замороженої або свіжої)

50 г чорного шоколаду (для стружки)

вишня для декору.


ПРИГОТУВАННЯ:

Нагрійте духовку до 175 °C. Дві форми 20-22 см застеліть пергаментним папером, змастіть вершковим маслом і присипте какао. Всі сухі інгредієнти змішайте в мисці силіконовою лопаткою. В іншій мисці середнього розміру змішайте всі вологі інгредієнти, теплу воду додавайте поступово, щоб не зварити яйця. Змішайте сухі і вологі інгредієнти (близько 2-3 хвилин), тісто вийде досить рідке. Вилийте тісто в обидві форми порівну. Випікайте 45 хвилин або поки пропечеться. Остудіть 10 хвилин, після чого вийміть із форми і остудіть повністю.

Помістіть цукор і воду в маленьку каструлю. Доведіть до кипіння і постійно перемішуйте. Додайте вишневий лікер, ром або віскі, вимкніть вогонь і дайте охолонути.

Просійте цукрову пудру. Збиті вершки і цукрову пудру збиваємо міксером, доки не будуть м'які піки. Важливо, щоб миска і віночок були холодними.

Розламайте шоколад на невеликі шматки. Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі (20 секунд). Силіконовою лопаткою розмажте шоколад на великому шматку пергаментного паперу. Загорніть пергамент в трубочку і помістіть в холодильник або заморозьте. Розгорніть і зробіть шоколадний декор (паркан).

Розріжте кожен бісквіт навпіл горизонтально. Помістіть одну частину розрізаного бісквіта на підставку для торта або тарілку. Дуже ретельно намажте вишневим сиропом. Намажте збитими вершками (1 склянка), додайте 1 стакан вишні і акуратно притисніть наступним бісквітом. Те ж саме з іншими бісквітами. Задекоруйте шоколадом, посипте шоколадною стружкою. А також за бажанням зробіть троянди зі збитих вершків і прикрасьте вишнею.

Категорія: Соуси | Переглядів: 166 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт