|
П`ятниця, 07.02.2025, 06:50 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Соус з червоного вина до м'яса
11:10 Соус з червоного вина до м'яса |
Розігрійте півтори столові ложки оливкової олії в сковороді. Додайте дрібно нарізану цибулю (краще шалот, але можна звичайну) і смажте на повільному вогні, помішуючи, 7 хвилин, поки вона не стане коричневою. Додайте 2 склянки вина і 175 мл води і залиште повільно кипіти на 10 хвилин. Змішайте 40 г вершкового масла і одну столову ложку борошна, щоб вийшла паста. Поступово додайте її на сковороду, добре розмішуючи. Якщо готуєте соус до м'яса, додайте в нього трохи м'ясного соку, покладіть дрібно нарізану петрушку, посоліть і поперчіть. Якщо кислуватий, можна додати трохи цукру.
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 200 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0 |
|
|
|