|
Четвер, 09.05.2024, 09:19 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Вершково-сирний соус
11:05 Вершково-сирний соус |
У каструлі змішати 200 г плавленого сиру, 10 мл рослинної олії, 200 мл вершків. Варити на середньому вогні до закипання, періодично помішуючи. Після закипання зменшити вогонь і додати за смаком приправи: базилік і чорний перець. Постійно помішуючи, поки соус не стане однорідним, додати 50 г тертого свіжого сиру.
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 159 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|