 |
Вівторок, 17.06.2025, 00:22 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Вершково-гірчичний соус
11:05 Вершково-гірчичний соус |
200 мл вершків 20-ти відсоткової жирності налийте в каструльку і поставте на невеликий вогонь. Додайте 1 чайну ложку білої гірчиці і 4 чайні ложки діжонської гірчиці, 2 чайні ложки меду, вичавіть сік четвертинки лайма чи лимона і розмішайте. Насіння гірчиці і коріандру прогрійте на сухій сковороді до потріскування і теж покладіть в соус. Коли він почне густіти, додайте дрібно нарізану зелень — кріп, петрушку і будь-яку іншу за смаком, і зніміть з вогню.
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 215 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|