|
Субота, 23.11.2024, 16:04 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Січень » 6 » Грибне сациві
|
Інгредієнти:
гриби (гливи, печериці) - 300 г
горіхи волоські - 100 г
цибуля ріпчаста - 1 шт
часник - 4 зуб.
зелень (петрушка, кріп, кінза) - 1 пуч.
бульйон (грибний) - 1 стак.
сіль (за смаком)
перець чорний (за смаком)
хмелі-сунелі (за смаком)
олія рослинна (для пасерування)
Спосіб приготування:
1. Гриби промити. Відварити в підсоленій воді до готовності. Гриби вийняти, бульйон процідити.
2. Цибулю ріпчасту дрібно нарізати і спасерувати на рослинній олії до прозорості.
3. Часник очистити, зелень промити.
4. Пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендаре горіхи, зелень, цибулю, часник до однорідності.
5. Гриби нарізати невеликими шматочками.
6. Змішати гриби з подрібненою масою, розбавити бульйоном до консистенції соусу. Додати приправи. Подавати до других страв та в якості закуски.
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 174 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|