Грибне сациві - 6 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 18:49
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 6 » Грибне сациві
23:14
Грибне сациві
 Інгредієнти: гриби (гливи, печериці) - 300 г горіхи волоські - 100 г цибуля ріпчаста - 1 шт часник - 4 зуб. зелень (петрушка, кріп, кінза) - 1 пуч. бульйон (грибний) - 1 стак. сіль (за смаком) перець чорний (за смаком) хмелі-сунелі (за смаком) олія рослинна (для пасерування) Спосіб приготування: 1. Гриби промити. Відварити в підсоленій воді до готовності. Гриби вийняти, бульйон процідити. 2. Цибулю ріпчасту дрібно нарізати і спасерувати на рослинній олії до прозорості. 3. Часник очистити, зелень промити. 4. Пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендаре горіхи, зелень, цибулю, часник до однорідності. 5. Гриби нарізати невеликими шматочками. 6. Змішати гриби з подрібненою масою, розбавити бульйоном до консистенції соусу. Додати приправи. Подавати до других страв та в якості закуски.
Категорія: Соуси | Переглядів: 152 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт