Грибні котлети - 27 Лютого 2017 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 00:13
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Грибні котлети
23:37
Грибні котлети
 Інгредієнти: шампіньйони – 500 г батон – 150 г молоко – 250 мл олія – 80 мл яйця – 2 шт. цибуля – 2 шт. сіль – 5 г перець – 5 г панірувальні сухарі – 200 г манка – 20 г Приготування: Обсмажте цибулю впродовж 4 хвилин. Обсмажте впродовж 10 хвилин гриби, порізані четвертинками. Пропустіть через м’ясорубку гриби, цибулю і замочену в молоці м’якоть батона. До маси додайте яйця, манку, сіль і перець. Сформовані на дошці з панірувальними сухарями котлети смажте по 3 хвилини з кожного боку.
Категорія: Закуски | Переглядів: 378 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт