Ванільне морозиво - 27 Лютого 2017 - Кулінарні рецепти
Понеділок, 06.05.2024, 13:42
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Ванільне морозиво
23:43
Ванільне морозиво
 Інгредієнти: Молоко – 250 мл Яйця – 3 шт. Цукор – 60 г Ванільний стручок – 1 шт. Вершки (33 %) – 150 мл Спосіб приготування: Додайте в молоко половину всього цукру, розрізаний стручок ванілі і підігрійте. Відокремте жовтки від білків і перетріть з другою половиною цукру. Змішайте молоко з сумішшю жовтків і цукру в два прийоми. Тримайте масу на водяній бані до загустіння і постійно помішуйте. Якщо ви проведете зворотною стороною дерев’яної лопатки і побачите чіткий слід, то знімайте з вогню. Дістаньте стручок ванілі. Збийте вершки і змішайте з масою для морозива, що повністю охолола. Будьте уважні – збережіть легкість піни збитих вершків. Помістіть масу в холодильник на 6-8 годин. Щогодини діставайте масу і ретельно розмішуйте. Або скористайтесь професійною чи домашньою морозивницею.
Категорія: Солодке | Переглядів: 509 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт