|
Середа, 05.02.2025, 18:50 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Ванільне морозиво
|
Інгредієнти:
Молоко – 250 мл
Яйця – 3 шт.
Цукор – 60 г
Ванільний стручок – 1 шт.
Вершки (33 %) – 150 мл
Спосіб приготування:
Додайте в молоко половину всього цукру, розрізаний стручок ванілі і підігрійте. Відокремте жовтки від білків і перетріть з другою половиною цукру. Змішайте молоко з сумішшю жовтків і цукру в два прийоми. Тримайте масу на водяній бані до загустіння і постійно помішуйте. Якщо ви проведете зворотною стороною дерев’яної лопатки і побачите чіткий слід, то знімайте з вогню. Дістаньте стручок ванілі. Збийте вершки і змішайте з масою для морозива, що повністю охолола. Будьте уважні – збережіть легкість піни збитих вершків. Помістіть масу в холодильник на 6-8 годин. Щогодини діставайте масу і ретельно розмішуйте. Або скористайтесь професійною чи домашньою морозивницею.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 546 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 4.0/2 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|