Фаршировані грибні шапки - 27 Лютого 2017 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 09:37
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Фаршировані грибні шапки
23:25
Фаршировані грибні шапки
 Інгредієнти: шампіньйони (великі) – 10 шт. вершкове масло – 100 г яйця – 2 шт. сир твердий – 40 г бекон – 100 г сметана – 1 ст. л. сіль – 5 г перець – 5 г часник – 1 зубчик олія – 20 мл Приготування: У 10 великих грибах відокремте шапки від ніжок. З шапок видаліть перетинки, а ніжки дрібно порубайте. Ніжки та перетинки обсмажте, додайте вичавлений часник, сметану, розмішайте і тушкуйте 2 хвилини. Посоліть, поперчіть, перемішайте та зніміть з вогню. Викладіть в шапку гриба начинку, яйце, присипте тертим сиром, загорніть у слайс бекону і закріпіть зубочисткою. Випікайте шапочки на деку 20 хвилин за температури 160°C.
Категорія: Закуски | Переглядів: 678 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт