![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 22:32 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Фаршировані грибні шапки
23:25 Фаршировані грибні шапки |
Інгредієнти:
шампіньйони (великі) – 10 шт.
вершкове масло – 100 г
яйця – 2 шт.
сир твердий – 40 г
бекон – 100 г
сметана – 1 ст. л.
сіль – 5 г
перець – 5 г
часник – 1 зубчик
олія – 20 мл
Приготування:
У 10 великих грибах відокремте шапки від ніжок. З шапок видаліть перетинки, а ніжки дрібно порубайте. Ніжки та перетинки обсмажте, додайте вичавлений часник, сметану, розмішайте і тушкуйте 2 хвилини.
Посоліть, поперчіть, перемішайте та зніміть з вогню.
Викладіть в шапку гриба начинку, яйце, присипте тертим сиром, загорніть у слайс бекону і закріпіть зубочисткою. Випікайте шапочки на деку 20 хвилин за температури 160°C.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 709 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|