Картопляна ковбаса - 27 Лютого 2017 - Кулінарні рецепти
Понеділок, 10.02.2025, 22:46
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Картопляна ковбаса
23:30
Картопляна ковбаса
 картопля – 1 кг ріпчаста цибуля – 200 г сало – 200 г сіль – 15 г сода – 5 г оцет – 10 мл чорний мелений перець – 3 г коріандр – 6 г мелений мускатний горіх – 6 г лавровий лист – 3 шт. олія – 20 мл свиняча оболонка (кишки) – 1 м коньяк – 50 мл Спосіб приготування: Свинячу оболонку промийте, почистіть від слизу та замочіть у воді із сіллю, оцтом, содою, чорним меленим перцем, лавровим листом, коріандром та мускатним горіхом. Маринуйте годину. Обсмажте сало до шкварочок та подрібніть їх у блендері. На витопленому з сала жирі обсмажте цибулю. Натріть картоплю на дрібну терку разом із цибулею, посоліть, відіжміть трохи соку та змішайте її із перетертими шкварками та обсмаженою цибулею, коріандром, мускатним горіхом. Начиніть свинячу оболонку фаршем, формуючи ковбаски за допомогою кулінарної нитки. Наколіть їх булавкою та запікайте на решітці у духовці протягом 15 хвилин за температури 180 °C.
Категорія: Закуски | Переглядів: 561 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт