Полуничне варення - 27 Лютого 2017 - Кулінарні рецепти
Понеділок, 06.05.2024, 16:19
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Полуничне варення
23:41
Полуничне варення
 Інгредієнти: Полуниця – 1 кг Вода – 500 мл Цукор – 1 кг Яблучний оцет – 30 мл Лимонний сік – 5 мл Спосіб приготування: Акуратно промийте полуницю  в оцтовому розчині і видаліть плодоніжки. Просушіть ягоди. Для приготування сиропу: розчиніть цукор в гарячій воді. Залийте полуницю сиропом на дві години. Після цього проваріть полуницю в сиропі три рази, залишаючи ягоди відпочивати між варками на дві години. Під час варіння знімайте піну і не перемішуйте варення, а тільки струшуйте каструлю кожні 2 хв. За хвилину до повної готовності додайте лимонний сік. Готове варення залийте в стерилізовані банки і дайте охолонути мінімум до 50 градусів 15-20 хв. Загорніть банки і зберігайте в прохолодному темному місці.
Категорія: Солодке | Переглядів: 460 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт