Журавлинний соус до м'яса - 10 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Субота, 23.11.2024, 16:33
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 10 » Журавлинний соус до м'яса
12:41
Журавлинний соус до м'яса
 
Інгредієнти:
Журавлина - 500 г.
Цибуля - 2 шт.
Цукор - 300 г.
Вода - трохи для консистенції
Яблучний оцет - 150 г.
Насіння селери - 0, 5 ч. л.
Часниковий порошок - 0, 5 ч. л.
Кориця, сіль, чорний перець - за смаком Спосіб приготування: Журавлину і нарізану цибулю довести до кипіння у воді. Тушкувати в закритій ємності 10 хвилин. Подрібнити в блендері. Додати оцет, корицю, моль, перець, цукор, насіння селери і порошок часнику. Тушкувати до однорідності. З чим подавати: баранина, свинина або яловичина.
Категорія: Соуси | Переглядів: 282 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт