|
П`ятниця, 07.02.2025, 09:12 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 15 » Оброблена їжа не вся є шкідливою
12:10 Оброблена їжа не вся є шкідливою |
У людей виникає бурхлива реакція на термін "оброблені продукти", але вони не всі погані. Це просто залежить від рівня та виду обробки. Візьміть, наприклад, 100% виноградний сік. Оскільки він виготовляється шляхом розчавлювання цілого винограду (включаючи шкіру, насіння і пульпу), завдяки чому залишаються корисні для здоров'я і імунітету поживні речовини в цих фруктах, які у природі є досить короткочасними з точки зору вегетаційного періоду рослини, а ми можемоотримувати їх цілий рік. Аналогічним чином, обробка помідорів збільшує біодоступність лікопіну, компоненту, який бореться з раком, що і робить деякі оброблені продукти відмінним варіантом. Дослідження показали, що розпарювання брокколі може підвищити рівень антиоксидантних сполук, що сприяють здоров'ю.
|
Категорія: Цікаві Факти про Їжу |
Переглядів: 233 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|