Оброблена їжа не вся є шкідливою - 15 Листопада 2020 - Кулінарні рецепти
Середа, 08.05.2024, 12:51
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Листопад » 15 » Оброблена їжа не вся є шкідливою
12:10
Оброблена їжа не вся є шкідливою
 У людей виникає бурхлива реакція на термін "оброблені продукти", але вони не всі погані. Це просто залежить від рівня та виду обробки. Візьміть, наприклад, 100% виноградний сік. Оскільки він виготовляється шляхом розчавлювання цілого винограду (включаючи шкіру, насіння і пульпу), завдяки чому залишаються корисні для здоров'я і імунітету поживні речовини в цих фруктах, які у природі є досить короткочасними з точки зору вегетаційного періоду рослини, а ми можемоотримувати їх цілий рік. Аналогічним чином, обробка помідорів збільшує біодоступність лікопіну, компоненту, який бореться з раком, що і робить деякі оброблені продукти відмінним варіантом. Дослідження показали, що розпарювання брокколі може підвищити рівень антиоксидантних сполук, що сприяють здоров'ю.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Цікаві Факти про Їжу | Переглядів: 204 | Додав: Олег_Слюсарев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт