|
Четвер, 09.05.2024, 01:24 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 16 » Курячі котлети: зверху апетитна скоринка
23:56 Курячі котлети: зверху апетитна скоринка |
Інгредієнти:
курячий фарш – 600 г,
вершковий сир – 200 г,
бекон – 100 г,
хліб – 100 г,
сир твердих сортів – 50 г,
яйця – 1-2 шт.,
вершки або молоко – 100 мл,
манка – 2 ст. л.,
борошно для панірування,
вершкове масло,
сіль, перець, паприка-за смаком
Спосіб приготування:
Зі шматочків батона зрізаємо шкірку і замочуємо його в вершках. Сир натираємо на крупній тертці.
Фарш пропускаємо разом з хлібом через м’ясорубку, солимо, перчимо, додаємо паприку. Можна додати спеції для курки.
Додаємо до фаршу вершковий, твердий сир, яйце, і манку. Все перемішуємо, і залишаємо на 5-10 хвилин.
Бекон дрібно ріжемо. Додаємо його до фаршу.
Фарш ретельно вимішуємо, і відбиваємо. Повинна вийти однорідна, злегка клейка маса, що тримає форму.
Вологими руками ліпимо котлетки, обвалюємо їх у борошні, смажимо на розігрітій рослинній олії або вершковому маслі до золотистого кольору.
Котлетки готові! Зверху-апетитна скоринка, всередині – ніжне м’ясо.
Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 232 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 5.0/2 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|