Готуємо біскотті — сухе італійське печиво! - 18 Листопада 2020 - Кулінарні рецепти
Середа, 08.05.2024, 18:57
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Листопад » 18 » Готуємо біскотті — сухе італійське печиво!
20:55
Готуємо біскотті — сухе італійське печиво!
 Тобі знадобляться такі інгредієнти: 2–3 склянки пшеничного борошна, 5 яєць, 1 склянка цукру, 100 г родзинок, 100 г мигдалю, 100 г фундука або волоських горіхів, сушена журавлина, цукати (ківі, лимони тощо), по 0,5 ч. л. кориці та імбиру, дрібку меленого мускатного горіха. 1. Змішай у мисці родзинки, цукати й журавлину. Залий окропом на 10 хв, аби пом’якшити тверді шматочки. Злий воду та злегка відіжми суміш. 2. Збий у блендері яйця та цукор до утворення щільної піни. 3. Додай корицю, імбир та мускатний горіх. Ще раз збий. 4. Не вимикаючи блендер, додай порціями борошно і приготуй тісто. У такому разі в тісті не буде грудочок. Готове тісто має нагадувати густий мед: не бути занадто щільним, але й не литися з ложки. 5. Змішай цукати з 1 чайною ложкою борошна — так вони краще з’єднаються з тістом. 6. Додай цукати та горіхи до тіста. Акуратно перемішай лопаткою. Тісто в’язке, тож доведеться попрацювати! 7. Вистели деко пергаментом, посип борошном та виклади тісто у вигляді пирога. 8. Присип багет борошном. Збий одне яйце виделкою та змасти поверхню пирога. 9. Постав багет випікатися у духовку, розігріту до 220 градусів, на 30 хвилин. Пам’ятай про техніку безпеки і слідкуй, щоб багет не підгорів. 10. Готовий багет, ще гарячим, розріж на тонкі скибочки 1,5 см завтовшки. Це краще довірити мамі. 11. Виклади пластинки багета на решітку (не на деко) та залиш в духовці, розігрітій до 260 градусів, на 6–7 хвилин. Переверни і залиш іще на 5 хвилин. Вийми печиво з духовки та почекай до повного охолодження. Хрустке та ароматне біскотті готове! Заварюй чай та клич рідних до столу — насолоджуйтесь розкішним смаком італійського печива. 1. Змішай у мисці родзинки, цукати й журавлину. Залий окропом на 10 хв, аби пом’якшити тверді шматочки. Злий воду та злегка відіжми суміш. 2. Збий у блендері яйця та цукор до утворення щільної піни. 3. Додай корицю, імбир та мускатний горіх. Ще раз збий. 4. Не вимикаючи блендер, додай порціями борошно і приготуй тісто. У такому разі в тісті не буде грудочок. Готове тісто має нагадувати густий мед: не бути занадто щільним, але й не литися з ложки. 5. Змішай цукати з 1 чайною ложкою борошна — так вони краще з’єднаються з тістом. 6. Додай цукати та горіхи до тіста. Акуратно перемішай лопаткою. Тісто в’язке, тож доведеться попрацювати! 7. Вистели деко пергаментом, посип борошном та виклади тісто у вигляді пирога. 8. Присип багет борошном. Збий одне яйце виделкою та змасти поверхню пирога. 9. Постав багет випікатися у духовку, розігріту до 220 градусів, на 30 хвилин. Пам’ятай про техніку безпеки і слідкуй, щоб багет не підгорів. 10. Готовий багет, ще гарячим, розріж на тонкі скибочки 1,5 см завтовшки. Це краще довірити мамі. 11. Виклади пластинки багета на решітку (не на деко) та залиш в духовці, розігрітій до 260 градусів, на 6–7 хвилин. Переверни і залиш іще на 5 хвилин. Вийми печиво з духовки та почекай до повного охолодження. Хрустке та ароматне біскотті готове! Заварюй чай та клич рідних до столу — насолоджуйтесь розкішним смаком італійського печива.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Солодке | Переглядів: 183 | Додав: Олег_Слюсарев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт