|
Середа, 08.05.2024, 18:29 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 15 » Чим можна замінити продукти в рецептах?
13:54 Чим можна замінити продукти в рецептах? |
>Ми нерідко розводимо руками, читаючи мудрі рецепти. Погодьтеся, навіть у вас були випадки, коли про продукт, який вказано в рецепті, ви чули вперше і ніколи його не бачили.
У цій статті ми розповімо, чим саме можна замінити такі дивні на перший погляд компоненти.
•Коричневий цукор - звичайний цукровий пісок.
•Пекарський порошок (розпушувач) без проблем замінить сода, погашена лимонним соком.
•Борошно соєве - підійде пшеничне борошно.
•Лимон 1 шт - його замінить 6-10 грам лимонної кислоти.
•Ванільна есенція 0,5 г - візьміть ванілін в кількості 0,037 р.
•Лайм - можна замінити лимоном, а кукурудзяний крохмаль - картопляним.
•Діжонська гірчиця - по суті, звичайна гірчиця, але з цукром.
•Кленовий сироп можна сміливо замінити медом.
•Кокосове молоко (ще одна незрозуміла річ, де її взяти?) - в соусах кокосове молоко зазвичай замінюють нежирними (10-15%) вершками, а в десертах - звичайним молоком.
•Артишок - свіжі артишоки можна замінити навіть консервованими. А консервовані - солодким перцем.
•Папайя замінюється динею, шпинат - звичайним щавлем, орегано - майораном, а васабі - сумішшю гірчиці з хріном.
|
Категорія: Цікаві Факти про Їжу |
Переглядів: 191 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 3.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|