|
Четвер, 09.05.2024, 01:49 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 21 » Бутерброд з морозивом
11:59 Бутерброд з морозивом |
Інгредієнти : 335 грам борошна
75 грам темного какао
285 грам несолоного, пом’якшеного вершкового масла
200 грам цукрового піску
щіпка солі
2 жовтки
1 столова ложка ванільного екстракту
Приготування:
1. За допомогою міксера збивайте масло, сіль і цукор до отримання повітряної маси. Змішайте жовтки та ваніль. Повільно додайте борошно та какао, змішані між собою. Помістіть тісто в холодильник на 20-30 хвилин.
2. Тісто розкачати на посипаній борошном поверхні і розділити на дві рівні частини. Скрутіть кожен шматок у прямокутник (25 см / 20 см) і натисніть на невеликі прямокутники. У вас повинно вийти 20 прямокутників (5 см / 10 см)
3. Розігрійте духовку до 170 С.
4. Розкочуємо прямокутні тіста і випікаємо 16-18 хвилин.
5. Покладіть пергаментний папір на тарілку середнього розміру так, щоб сторінки складалися. Нанесіть на нього рівномірно розм’якшене морозиво і поставте в холодильник для заморожування.
6. Покладіть прямокутне морозиво на запечене і охолоджене печиво і знову покладіть печиво зверху.
7. Оберніть кожен бутерброд поліетилен целофаном і поставте в холодильник перед подачею.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 186 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|