Інгредієнти:
230 г броколі
1 яйце
30 г пармезану
1 зубчик часнику
65 г борошна
сіль і перець — за смаком
олія — для смаження
Приготування:
Подрібніть суцвіття і очищене стебло броколі. Потім відваріть капусту на пару протягом 5 хвилин і дайте охолонути.
Злегка збийте яйце. Додайте борошно, натертий на дрібній тертці
... Читати далі »
Інгредієнти (на 4 порції)
Яловичий фарш – 500 г
Здобна булочка з кунжутом – 4 шт.
Масло вершкове (кімнатної температури) – 4 чайні ложки
Сіль і чорний мелений перець
Твердий сир типу чеддер – 4 скибочки
Цибуля червона – 1 шт.
Салат будь-який листовий
Кетчуп та майонез
Огірок консервований (порізаний кільцями) – 1 шт.
О
... Читати далі »
Інгредієнти:
1 яблуко,
200 г муки,
100 г вершкового масла,
2 яйця,
6 ст. л. цукру,
15 г розпушувача,
ванільний цукор,
0,5 ч. л. меленої кориці,
горіхи (за бажанням).
Починай готувати!
До розм’якшеного масла додай яйця та цукор, ретельно перемішай. В окремій посудині змішай муку, ванільний цукор, розпушувач та мелену
... Читати далі »