|
Четвер, 09.05.2024, 14:00 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 13 » Печінковий торт «Новий рік»
18:46 Печінковий торт «Новий рік» |
Інгредієнти:
печінка куряча - 800 г
борошно - 200 г
яйця - 3 шт
морква - 200 г
цибуля - 2 шт
майонез - 300 г
соняшникова олія – 3 ст. л.
сіль і петрушка – за смаком.
Приготування:
Печінку промити, видалити з неї плівочки, тоді - подрібнити у блендері. Додати яйця, борошно, олію і сіль, добре перемішати. Розігріваємо сковороду, змастивши її олією (це варто зробити тільки для першого коржа, інші відокремлюватимуться завдяки олії всередині тіста). На вже розігріту пательню виливаємо невелику порцію тіста, випікаючи корж, схожий на млинець. Повторюємо, доки не закінчиться тісто. Моркву натерти на тертці, цибулю розрізати навпіл і порізати кільцями, все підсолити та обсмажити в олії протягом 5-7 хв - до золотистого кольору. Підсмажені коржі по черзі змащувати майонезом і вкривати шаром цибулі з морквою, накриваючи наступним. Торт можна прикрасити тертим сиром, майонезом, яєчними жовтками чи зеленню. Їсти можна як холодним, так і щойно приготованим.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 141 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|