|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:10 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 13 » Закусочний торт «Наполеон», або «Мімоза з коржами»
18:53 Закусочний торт «Наполеон», або «Мімоза з коржами» |
Інгредієнти:
- готові або випечені листкові коржі - 5 шт.
- майонез – 1 уп.
- рибна консерва – 1 банка
- яйця – 4 шт.
- твердий сир – 20 г
- цибуля – 1 шт. (велика)
- морква – 1 шт.
Приготування:
Яйця відварити і дрібно нарізати, цибулю та моркву подрібнити і підсмажити, сир натерти на дрібній тертці.
На перший листковий корж викладаємо змішаний з майонезом натертий сир, накриваємо іншим коржем. Наступним шаром - пасеровані і трохи охолоджені цибулю і моркву. Змащуємо все майонезом і кладемо на нього наступний корж. Викладаємо подрібнену рибну консерву і вкриваємо тоненьким шаром майонезу, зверху – корж. Наступний шар - перемішані з майонезом яйця.
Останній листковий корж можна прикрасити крихтою жовтків, зеленню чи тертим сиром.
Найкраще, аби торт кілька годин «настоявся».
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 186 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0 |
|
|
|