|
Четвер, 09.05.2024, 20:11 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 12 » Рецепт класичного чізбургера
18:08 Рецепт класичного чізбургера |
Інгредієнти (на 4 порції)
Яловичий фарш – 500 г
Здобна булочка з кунжутом – 4 шт.
Масло вершкове (кімнатної температури) – 4 чайні ложки
Сіль і чорний мелений перець
Твердий сир типу чеддер – 4 скибочки
Цибуля червона – 1 шт.
Салат будь-який листовий
Кетчуп та майонез
Огірок консервований (порізаний кільцями) – 1 шт.
Олія – 1 ст. л.
Розігріти бройлер. Фарш посолити, поперчити, розділити на 4 частини, з кожної зробити котлету. На середньому вогні у великій сковороді розігріти олію. Викласти котлети, обсмажити з двох сторін до готовності.
Кожну булочку розрізати навпіл, змастити маслом. Викласти половинки булочок на решітку, зрізом вгору. Засмажити на грилі протягом 1-2 хвилин. На одну половинку булочки покласти котлету, зверху сир і потім овочі, і зелень. Накрити другою половиною булочки. Виконати те ж саме з усіма булочками, котлетами і овочами. Булочки викласти на деко і смажити до тих пір поки сир не розплавиться, близько 1-2 хвилин. Потім зняти верхню половину кожної булочки і полити овочі майонезом і кетчупом. Накрити другою половиною. Подавати теплими.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 196 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|